Cítím jen letmý dotek, který zanechal na mé kůži Tvůj pohled,
spaluje a přitom cítím, jak moc jej potřebuji
a vyhledávám okamžik,
být mu vystaven...
Z Tvých očí jako by jsi mi sama říkala....namlouvám si,
ale snažím se číst,
ale nechceš mi dovolit vstoupit.....
na chvíli......na pořád....