Když zaprší
mám touhu svléknout
z ramínek všechny krajky
napsat na zrcadlo rtěnkou
jestli nechceš třeba taky
roztáhnout ruce
a čekat na objetí
nebo si počmárat řasy
a rty líbat bez nadechnutí
uvázat mi mašli
ke kotníku v předehře
možná navždy
je slunečno a bez deště...