Směju se do éteru, svatební košilka, sedmero kvítí, to nám to sluníčko černěji svítí...že vidím lopaty a taky rýče, můj milej zlobí se , pro moje chtíče, ztrácím svý svobody, nade mnou mraky, seberu sekyrku, jdu sekat taky...kráčím tu potichu,přímo se kradu, miláčku řekni mi-nač tolik sadů? To nejsou sady, vezmi si brýle, v prostorách s kutily,přišla naše chvíle...
17.11.2015 08:05:44 | básněnka