Až se rozední,
zavřu dveře,
stočím se do klubíčka
a nechám tě jít.
Až zrodí se nový den,
zamávám ti z rychlíku
jedoucího až na kraj světa,
až tam, kde končí sen.
Až dočkáme se rozbřesku
a noc povolí své sevření,
naposled tě políbím
se srdcem plným stesku
… nemám ráda loučení …
Až den stane na našem prahu
a tma ztratí svoji moc,
chytím tě za ruku,
seberu odvahu
a zašeptám ,,lež klidně, je noc“ …