Spolkni kus podzimu
Anotace: Tak nějak prázdno...
Spočítej tisíce listů z buku,
spolkni kus podzimu,
natáhni ruku
a dotkni se mého srdce
Spočítej všechno jehličí z borovic
Nemluv, jen prožívej
se mnou to velký nic
dokud trvá
Až přijde zima,ztratím se v závěji
Nech mě tam navždy spát,
jen neživ naději
že to mohlo být jinak
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: bloodysunset, enigman, Jort, FroniXY, chatter, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)