Píseň labutí
Anotace: ...nejsmutnější je labutí píseň lásky
Labutí písní naše láska zní
bez vášně už jí dnes chybí síla
Po větru pošli polibek poslední
vzpomínkou na to, čím nám dřív byla
V žáru tvé lásky vše zdálo se krásné
omamnou vůní voněl svět
I největší plamen však jednou zhasne
když přestanem si rozumět
Přečteno 425x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, bogen, FroniXY, chatter
Komentáře (0)