Myslím, že stále máš co říct, kéž dáma ala drama nezůstane sama, když smí být mnohem víc, pro Tebe :o)
06.12.2015 00:10:04 | Akrij8
Uvidíme :-) Jsem rád za Tvou návštěvu a až najdu chvílu stavím se i k Tobě, protože sem četl tvou úžasnou věc, jen sem ještě nestihl zareagovat .-) A pokud to smím rozabírat tady pod mou věcí, tak to vaše představení... Určitě tam chci být taky, pokud tedy budu smět .-) A jelikož se i náš soubor pomalu dává dohromady, pak máš pozvání zase ode mě :-)
06.12.2015 00:44:09 | Madanik
líbí se mi..o to víc mně vadí "..dáma z drama"..nešlo by s tím, prosím, něco udělat?..:-D
22.11.2015 17:36:46 | Frr