O šnečkovi a jeho strastiplné cestě za svojí milou
Anotace: Druhý díl láááávstory :-)
Malý šneček už je v půli cesty, však stále daleko od své nevěsty.
Šneček srdnatě tě se žene dál, láska je mocná čarodějka,
kdo by se i vlaků bál.
A ejhle, už je vyhráno, šneček je na asfaltce, teď už půjde vše hladce.
Však co se v poslední chvíli nestalo!,
chlapeček jede na skejtu, to se opravdu nemělo stát!,
náhle kamínek a pak velký pád.
Chlapeček se rozplác jak žaba na ledovej ploche,
těsně vedle šnečka, kdyby toho nebylo,
byla by z něj břečka.
A pak náhle tykadýlky zamrskal, náhle zahlédl svojí milou,
zaskočili do hospůdky, a dali si tam žitnou.
A tak básničky, už je konec, a jestli neumřeli,
tak tam sedí dodnes.:-)
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, A42, Amonasr, Laurel
Komentáře (5)
Komentujících (3)