má duše
chce být
s duší Tvou
a vyprávět chce
o naději
chce letět
nocí bezesnou
chce plakat
když se
hvězdy chvějí
chce vidět
v očích básníka
tu radost
co pod víčky tiká
slyšet
jeho tichý hlas
a cítit, že jí neuniká
do ticha
kde byl
každý sám
do peřejí co zalykaly
chce pocítit
to objetí
souznění smyslů
být zas
jak malí...