Anotace: ...pour toi, ma chere, aby to nevypadalo, že se tak trápím, ptž hlavně tě miluji a to cítím nejsilněji:-)
Mooc hezká básnička,umíš bezvadně psát a toho se drž:)Je to hezky napsaný..
23.02.2007 14:10:00 | Lussy
samozřejmě čistě o psaní.. :b heh... nejsi trošku zaláskovaný ? ...
07.02.2007 17:27:00 | Zamilovaná do nezamilované doby