Klidně plakej
Anotace: omlouvám se, ale název moc nevystihuje básničku. Posuďte sami.
Už se tomu jenom směju,
U srdce mě občas pýchne.
Věřte mi, na mou věru,
I ta bolest jednou chcípne.
Odejde potichoučku,
Srdce nechá prázdné.
Klidně plakej, ty můj broučku,
Nic se ti už nestane.
Komentáře (1)
Komentujících (1)