Anotace: Co zbývá, když se všechno utiší
Umřely myšlenky,
vzpomínky, plány,
shořely city.
Svět se stal tichem
a tam, kde dřív jsem stával já,
zůstala Láska.
Pak šlo kolem štěstí a plakalo
Lásko? se slzami v očích se zeptalo
Proč je tebe všude dost?
jen já už nejsem pro radost
Protože se bojí lásce dát štěstí...
bla bla bla :-))
30.11.2015 21:51:54 | Kett