Noc pověsila na tvá víčka
ze snu tkaná závažíčka.
Den odešel, je čas spát,
cokoli smíš si, lásko, přát.
Ráno, až se rozední,
na má víčka pohlédni
a těla zbav závaží,
jen na nás dvou záleží.
Jsem tvým přáním, ty zas mým,
miluji tě, i když spím ...