Anotace: trva to uz opravdu dlouho, ten pocit, kdyz si vedle Tebe lehnu a necitim nic, nebo naopak citim to...
Tak jsem si od tebe přečetla všechno a musím říct, že je to fakt hrozně zajímavý číst takový situace z mužskýho pohledu. Doufám, že budeš pokračovat, teda ne, že bych ti to přála, ale ráda si přečtu něco dalšího
18.12.2015 11:54:57 | iluzionistka
A náhle má svět víc než jen jeden střed... ta změna rolí snad tě bolí, tož se tuž a snad je v tobě víc než jen muž... Kde je táta?
Člověče jestli ten její nezájem přišel náhle, tak bych se zajímal především o nějaké vnější podněty. Nezačala třeba s Mirenou? Nebyla by první ani poslední, které by vyloženě nesedla a udělala z ní někoho úplně cizího... Pátrej i jinde, je zdravá? Není toho na ní najednou moc? Pomáháš dost? Hledej nejdřív sám a jestli nenajdeš, tak se prostě zeptej. Čas staví ty zdi mnohem rychleji, než si myslíš.
14.12.2015 21:23:32 | Luky-33