Anotace: kapeš už měsíce
Umíráš ve mně
a je to zvláštní
neboť jsi
nikdy nebyl.
A já tě miluji
miluji miluji miluji
možná
právě proto,
neboť jsi mou součástí
nikdy nebyl.
Umírám bez tebe
a je to zvláštní
neboť jsem
tebe nikdy
neměla.
A dál prším
prším prším prším
určitě
právě proto,
neboť tvá jsem
od první chvíle.
tebe bych tady už ani nečekal. až na ten roztřepený konec se mi to ale líbilo. je dobře, že tady nejsi často.
01.12.2015 20:52:03 | CoT
To bylo jen takové neučesané volání do světa. Děkuji, milý CoTe.
01.12.2015 21:34:13 | Skořicová princezna
no tak fajn. neučesaně volej dál, vždy bude někdo, kdo na takové volání uslyší.
01.12.2015 21:36:45 | CoT