Snad ještě mnohem dál.
Anotace: Když nastane čas jít dál. Krátká motivační báseň.
Ten nedělní večer jsem zastavil čas.
Za oknem zmizelo slunce,
barvičky do šeda rozmazal mráz.
Vstaneš a než se rozhlédneš…
temná noc pohltila svět?!
Když okamžik dá víc než několik let,
co znamená ztracený den?
Podívej se z okna (…)
jdeš se mnou za obzorem?
Snad ještě mnohem dál!
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Lucucu, Nikita44, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)