Podzimní tání
*
*
Ledy mých nejistot
tají pod plameny tvých dotyků
a sama v sobě se tříštím
na tisíce okvětních lístků
kterými zasypu naši společnou touhu
až po okraj
A všechnu tu tíhu pochybností a váhání
odvane něžná vůně
a pak už nebude ty a já
ale naše společné moře
ve kterém se možná utopíme
Anebo možná
dosáhneme jednoho břehu ...
*
*
Přečteno 415x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Nikita44, Záklopka, Frr, AndreaM, bogen, Jort, Amonasr, hanele m., čiči
Komentáře (2)
Komentujících (2)