Čtryři ruce, dvoje ústa, jedno srdce
To, co nás tvoří
jsou kusy lásky,
celistvé v nevinnosti
nestačí přežít,
aby přibyly
další bolesti
zkušenosti lásku
nezacelí,
nevzkřísí mrtvého
udeř na první dobu,
dokud ještě srdce
rozumí samo sobě
vrať se, dokud
je čas naslouchat
dešti za oknem
kdo přestal milovat,
miluje neustále,
jednou nohou k odchodu
nesneseme tolik lásky,
zraníme se o sebe,
roztrhneme.
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (0)