Jsi jako malé dítě,
dokola se ptající
PROČ,
i když odpovědi jsou
nedostatkovým zbožím.
Jsi jako malé dítě,
vztahující ruce
po obrysech svých
SNŮ,
i když všichni lapači
jsou na pravdě boží.
Jsi jako malé dítě,
chutnajícími plnými
DOUŠKY,
co život navařil
z plodů tvojí duše.
Jsi jako malé dítě
měnící hořký pláč ve
SMÍCH,
který mne rozechvívá
a tehdy a proto
jsi mi dokonalým MUŽEM.