Droga nebo lék?
Kdyby to šlo..
nahřeju si tě na lžíci a vpravím do svých žil,
možná bys mě zabil a možná bys tu byl.
V oparu opojení tančily bychom do úplného zkapalnění.
Nádech výdech ( pláč )
droga ty jsi ( jen sráč )
Přečteno 490x
Tipy 6
Poslední tipující: Draconian, Loveless, Babsie, CoT, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)