Anotace: ---
Pod tvým dotekem taju
jako sněhová vločka,
která rozbřesku se dočká
v záhybech tvé kůže.
Proto chvěj se ještě chvíli
mrazem,
ať nikdy neskanu až na
zem,
do kaluže
sněhu loňských lásek ...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?