Svlékla jsem křídla vánoc
abych tě mohla najít
prošla jsem pasáží
ale láska tam už není
vítr v kapse
mi vzpomínky na moment vzal
discopříběh byl divoký
a ty by jsi se o mě i rval
tak
přijde letos Ježíšek?
Krásně zamontované to retro, i když já na discopříběhy nikdy moc nebyla.
Ježíšek chodí vždy, jen ho občas mineme ve dveřích. ;-)
10.12.2015 17:11:52 | A42