Sním.
Jsi to jen a právě ty,
kdo tahá moji loďku
na břeh
z vod plných samoty
do ráje,
kde jsme jen já a ty,
ke zbláznění šťastní.
Sním.
Skrytá ve stínu stromů,
ve tvé náruči plné
něhy,
spočíváme spolu
v souznění,
dvě duše bez bolu,
ke zbláznění zamilovaní.
Sním.
Noc je chladná,
však ty mne hřeješ
láskou.
Bojím se rána,
probuzení,
bojím se, že zmizíš
po rozednění.
Otevřu oči,
sen se vypařil.
Paprsek slunce ozářil
tvá víčka ...
Jsme jen ty a já
a naše soukromá říčka...