Anotace: ...
Z ostrých hrotů mojí láskyudělám si na rtu konturouněžnost první vrásky
až budeš po mně skládatdo vět dlouhý rým
chci tě kousnout já vím žesmím
do tajů ticha vložit svůj nahý stín
chci tvoje prsty
v leporelu mít ...
teda že mě to leporelo nenapadlo...
15.12.2015 12:28:28 | enigman
no vidíš :-)
15.12.2015 12:38:34 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?