nejsi zde
co říct víc
do ticha samoty
chybíš mi
proto nemluvím
v prázdnu večera
kdy čekám
na tvůj hlas
na melodii slova
když řekneš
miluji tě lásko
můj život má smysl
ale je ticho
prázdné a tíživé
bez ozvěny hor
v samotě
tuším jak ti je
když nevyslovíš to
co svírá srdce
a pálí uvnitř
nezadržitelné chvíle
tvé touhy
po bezpečí a pokoji
pro tebe i děti