Zjevila se jak Fata morgána,
a ve mě blesklo: „S tou chtěl bych být až do rána“.
V očích měla záblesk šelmy,
mě uchvátila více než velmi.
Krok ladný jak letní vánek,
už nevím, co je to klidný spánek.
A nohy štíhlé, nekonečně dlouhé,
dostala mě, byť objevila se na okamžiky pouhé.
Snad nebyla to jen iluze, klam,
já vyfotím si ji a na strop dám.
A tak budeme pořád spolu,
ona na mě vzhlížet dolů.
Jen ona je ta nejkrásnější růže,
jen ona modré z nebe i hroudu zlata chtít může.
Miluji jen ji, třeba stáhněte mě z kůže.