Anotace: ..
Sbírka: A srdce hrálo marš
Bodání vzteklých kolibříků
mé tělo trhá
na kusy
a ve stavech
nejhoršího deliria
zvracím poslední zbytky citů
a věčně opilý
láskou
umírám a žiju
s cirhozou srdce
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?