Chybíš mi.
Vteřiny s tebou
naplnily mé srdce
radostí.
Teď stesk mě hlodá
až do morku
kostí,
chci tě zpátky.
Za nocí chladných
tvé doteky hřály
mě po těle,
měla jsem v tobě
mnohem víc
než jen přítele.
Chybíš mi ...
Chci utonout ve tvých
očích,
ještě jednou, naposled,
chci spáchat ten
zločin,
odevzdat se do náruče
lásky,
která nemá řád.
Ty jsi to jediné,
co chci si přát,
když hvězda padá.
Ano, měla jsem a mám tě ráda ...