DOST
Anotace: Depka k depce sedla... a prej že láska umí pomoct.... k čertu s ní..
Tak sakra uz prestaň
solíš mi tváře
odlož tu zbraň
stvořenou z ignorace
Proklínám stud
pak bys nezapomněl
mizerenej vstup
do tvý paměti
Proklínám noci
kdy nejsem volná
mizerný vlci
připomínaj minulost
Nikdy ti nedám
o co tak stojíš
já na to nemám
pochop..
Komentáře (2)
Komentujících (2)