Amore (II)

Amore (II)

Anotace: původní báseň zneužita jako refrén k písni (2015)

To se mi snad zdá!
Dočkám se jí?
Prázdná je ulice.
A když přijde, dá?
Nevidím jí jít.
Mozková mrtvice.

Obrazy na stěnách
mi nenapoví,
jak se staví mosty.
A kdy přejde práh
už celkový
rozklad osobnosti.

Amor střílí šípy jenom tak,
a mě trefí asi brzo šlak.
Cožpak nemáš ani kousek svědomí?
Střel to taky, do prdele, i do ní!

Nic si nesmím přát,
nic nečekám,
ani netěším se
Mohlo by se stát,
že zase zklamán
už nadobro zblázním se.

Nejde usínat,
v lebce kdesi
někdo myslí stále!
Klepne mě už snad,
prosím, kde jsi?
Už mám na mále!

Amor střílí šípy jenom tak,
a mě trefí asi brzo šlak.
Cožpak nemáš ani kousek svědomí?
Střel to taky, do prdele, i do ní!
Autor el sereno, 22.12.2015
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí