Anotace: Klesá mi čtenost, měl bych přidat snad rým. ** Až přijdu na způsob, jak vyhnout se stavu, kd...
k té čtenosti: máš 0 rozdaných komentářů - jak chceš, aby někdo četl, případně komentoval tebe? není dobré někam přijít a přidávat díla a pasívně čekat, až se nahrnou čtenáři..
a technická k dílku: sváži k sobě a přiváži k sobě jsou dvě různé věci a sem se ti - významem - hodí ta druhá nich
tak hodně zdaru a hezké svátky :o)
22.12.2015 18:04:17 | hanele m.
Myslím, že čteností se teď nějak hlouběji nezabývej. To je to oč tu běží...? Je to pro publikum nebo pro tebe...Čtenáři hodí oči jinam, spíš soustřeď pohled ty.Teď bude času...
22.12.2015 17:56:00 | xlps