Jsem jako princ z Nemanic,
tak toužící a nechtějící víc
nabízím vše a nechci odpověď
co přát si? Co nezraní?
Každý okamžik je příliš dlouhý odpovědi
který nechci slyšet a přitom na něj čekám
každá chvíle bez soucitu je minuta dlouhá
pomalu cítím jak upadám.
Minulost, nezastavíš čas, který plyne pořád dál
nezastavíš to co bylo a otázky?
Ano....
Ptej se klidně ptej, odpovím, potřebuji to,
Ty to potřebuješ.