Úzkost má, má tlapy jako Casius Clay
tak neohrabaně velké a nekonečné
a láska ubližuje čím dál víc, vždyť víš,
už cítím jí v morku kosti
jak v hloubi proniká do hloubi, až na dno,
už není cesty zpět
už se nemůžu vrátit, tak jako dřív,
nikdy už nebudu jako dřív...
Píšu, a Ty víš o čem
píšu, a jako bych nepsal nikdy na sto krát
ta slova na okenní stíny prstem do tmy
horkým dechem dělám stopy na rozloučenou...
a Ty víš, že miluji....
......Tebe, lásko.