Časy se mění a snimi i Vánoce,
na stolech místo cukroví, mísa s ovocem.
Stromečky nezdobí děda Mráz,
ale jen ozdoby a vánoční čas.
Ať pod nimi najdete dárky s mašlí plnou lesku,
nejen pod jmelím vstřícnost a lásku.
Do nového roku vemte s sebou štěstí a zdraví,
lahvinku sektu na oslavy.
Krásné a radostné svátky!