Kůži měla barvy noci,
není mi, není pomoci.
Mě otevřela se jak růže,
udělala ze mě pravého muže.
Jen jí za vše vděčím,
jen z ní teď se léčím.
Ve svých vzpomínkách mám ji stále,
a v duchu volám: „Pojď prosím dále“.
Nezapomenu nikdy na její sladkou vůni,
nezapomenu nikdy na hodiny u ní.
A ač mnohé netuší,
je mou bohyní, mou Venuší.