Anotace: ...
***
Nadšený, že mě potkal,
... že mohl semnou chvíli být.
Pak z čista jasna napsal zprávu
... že omlouvá se za "nevěru".
Stále v hlavě má mě dál
... letušce nemohl odolat.
Není třeba plakat nad rozlitým mlékem. Život jde dál.
13.10.2016 11:48:04 | j.vasekxx
Já nepláču, on plakal, když prosil, ale měl smůlu :)
13.10.2016 11:49:11 | Barčík
Asi se budeš muset stát letuškou..
26.01.2016 15:26:10 | DonBirell
Tak za to mě vůbec nestojí :) Jeho volba :) A jdeme dál :)
27.01.2016 09:32:01 | Barčík
Celkem smutné :( ST za odvahu to napsat a za upřímnost.
05.01.2016 09:48:20 | Trochu
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?