Abys nebyl jako vysušená treska,je jedno,jaká je to láska.Láska,je láska!!!
07.02.2007 10:31:00 | Lota
Jsem si nevšimla, žes včerejší večer trávil s námi... pili jsme vodku s Tangem ;-D
Děkuji za všechny Tvé milé návštěvy u mně, kromě bodíků by potěšily i komentíky ;-)
07.02.2007 09:45:00 | Levandule
dobré ráno :)
Já.. abych pravdu "napsala" nevím, co se mi líbí víc.. Jestli slovenština nebo to, jak to máš krásně seskládaný... Ale nejlepší je to asi jenom dohromady :)
07.02.2007 08:45:00 | Zamilovaná do nezamilované doby