První sníh
Anotace: Dnes je poprvé bílo ...
*
*
Na naši lásku
tiše nasněžilo
Na moje slova - někdy plachá
na tvoje city - něžně ryzí
Závějemi mé srdce chvátá
tam za tím tvým než někde zmizí
Zvonkohry lásky v srdcích cinkají
Co zbude z nich, až vločky roztají ....?
*
*
Přečteno 426x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Frr, jitoush, Amonasr, Nikita44, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)