Anotace: ...se utopím
Až pod povrch tvých slov
zaryju své nehty
natřené rudou barvou.
Až na konec tvých řas
napíšu ti vzkaz
„Miláčku“.
A potom se nechám unášet
tvou vůní.
Utopím se v tobě celá
nahá
a pořád trochu nedospělá.
Je skvělé být nedospělý - co nejdéle - třeba celý život
03.01.2016 12:10:25 | VEDz RVAHEs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?