Z tlustého nic zbytky, z tenké kosti hlad
Z tlusté noci na tenké ráno,
nic ohlodané na kost,
zbytky dojídá hlad...
Tužkou na obočí přikrášluješ písním tóny,
když milují se spolu na strunách v letmém doteku,
tolik pocitů, co bijí se v člověku.
V podprsence o číslo menší
dravost svádí boj bez viny,
ukájí se cípem peřiny.
Hvězdám kreslíš na záda velkými písmeny
lži utkané z pavoučích sítí,
zhášíš plameny tam, kde ještě svítí.
Z tenké noci na tlusté ráno,
kost ohlodaná na nic,
hlad dojídá zbytky...
Přečteno 504x
Tipy 15
Poslední tipující: Rozmarýna, Akrij8, kudlankaW, Nergal, Jort, jitoush, GiovaniDaVinci, Frr, Papagena, hanele m., ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)