Anotace: :)
Taky se mi moc líbí. A zrovna dneska by se mi hodilo se bloumat po rozehřátém pobřeží. No nic, trocha horkého červeného se skořicí to taky spraví. :O)
04.01.2016 12:35:02 | Tichá meluzína
To se ti povedlo. Na pobřeží Zasněný básník - jest. Vážně, přesvědčil jsi mě. Hezké.
03.01.2016 21:34:11 | VEDz RVAHEs