Za zdí sebetrýzně,
bez ní,
ne poprvé, ne naposledy
roztávají ledy.
Její písně v sněhu svlečené -
nechtěné, ach nechtěné.
Noc dala bolest,
rána krev,
pod strachem
neslyšíš můj vzdech.
Už není srdce, není citu
v naší lásce
z holobytu.
Lesbos vzdech.
03.02.2016 06:50:37 | Lilien