Cesta
Anotace: Vymyšleno na procházce :)
Jdu cestou a nevím kam vede
Nemám žádné tušení
Nade mnou je nebe
A slyším srdce bušení
V dáli svítí světla
Snad vidět jsem je neměla
Ta láska, co zdálo se, že kvetla
Když světla zhasla, láska zemřela
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)