Já Milost-slav slavím tvou miniaturku, co perlu na řetízku té nádherné písničky, kterou jsi sem přidala. Tož.
A ta perla která se tam hópe a třpytí či perlí :) je hodna pozastavení.
Tedy:
Jakožto člověk, který slaví milo či milost či milování vím, že to dřinu opravdu dá a že to dá dřinu na druhou a že ta dřina stojí za vše co takováto Láska nabízí a že otevřeme li ji mysl... tuto perlu dostaneme. Tento monogram, tento odraz podstaty bytí. Tento příslib nebeského království...
11.01.2016 19:42:25 | Slav Milo
Wauu..tak já Ti krásně děkuji za bomba-stický komentář,který mi otevřel rty :-))
11.01.2016 19:46:24 | Kett
Ano, monogram měsíčního svitu musí mít tajný kód lásky na druhou ... ST - krásně vyjádřený okamžik života, na který se nedá zapomenout.
11.01.2016 17:03:54 | VEDz RVAHEs
chceš ten kód ve dvojkové soustavě? ale bude dlouhý :D, bude ti stačit kůže?
11.01.2016 15:03:36 | Ziny
Bude ještě tajný?:-)
11.01.2016 12:48:10 | xlps