Leden
Anotace: Ke svým narozeninám...
Chladnou rukou zemi hladí,
lidé kašlou, rýmu mají.
Já sním si lední sen,
v něm jsem já vítězem.
Stále krásná o rok starší,
leckdo mě zmáhá a straší,
ale já vůni růží mám radši.
Život svůj nechci vzdát,
svobodná, krásná chci být napořád.
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
Komentáře (1)
Komentujících (1)