Sbohem
kam jsi mi zmizel, kam jsi šel
že nezanechals pro mě ani slůvko
což jsi mé volání neslyšel
ty hloupý a nenasytný mluvko
ztratil jsi hlas?
ty hloupý a nenasytný lháři
básníku lásek zkamenělých
nadarmo v tvojí bledé tváři
i kapku citu hledala bych
i pouhou kapku
co lásky vykvetlo z tvých úst
celý sad, celá pole, lány
však nebylo jim dáno vzrůst
by uzdravily srdce rány
zašly bez plodů
ach, můj rozmarný příteli
přichází zima, cítím chlad
a brzo čas nám zavelí
koně na cestu osedlat
a říct si sbohem
Přečteno 441x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, enigman, Akrij8, jitoush, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)