Anotace: Pokrový hráč
Karty sú rozdané.
Hráme.
Poker face...
to face.
Check, All in,
eso v rukáve.
Život je…
hra.
Žetónov
kopa.
Uprený pohľad,
do zeme.
Karty sú rozdané,
ja vsadím…
všetko.
Vykladám dvojky...
on dáva ESO.
pressto...
19.01.2016 23:08:10 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?