Dýchej mě...
jsem tvoje Chloé
na kůži pudrová
květina
story
love
závrať mezi půlnocí
když projdu kolem
na vysokých podpatcích
smyslná
kdo Tě zná a miluje Tě, Ti jednou třeba pošeptá: "v závrati Tě opojně celej vdechuju, jseš má vzácná tráva...:-D :-)) ***
14.01.2016 19:25:17 | Frr
Ach, chloé moc dobře znám, ke mně se (zatím?) nehodí, ale poznám ji na každé ženě, která ji nosí. Krásně jsi ji vystihla - tu pudrově smyslnou květinu na vysokých podpatcích..
14.01.2016 13:36:15 | Papagena
Dobré téma. Kdybych měla psát o svém oblíbenci (Chanel 5), psala bych asi o babiččině skříni :)
14.01.2016 11:26:48 | Bylinná směs
Opravdu povedená, skoro bych i řekla že cítím ten náznak parfému (a to nemám tušení jak Chloé voní). Máš můj obdiv, čich je zatím jediný ze smyslů který mi v básních trochu uniká, asi nedokážu nikdy zachytit ty prožitky které umí parfém vyvolat..Tleskám Ti :)
14.01.2016 11:14:30 | Lioness
Lio,děkuju za krásný koment,opravdu až budeš mít tu příležitost aspoň přivonět...stojí to za to,je to má nejoblíbenější vůně :-))
14.01.2016 13:29:44 | Kett