Ticho co bouří
na rtech to malé
chvění
je dnes zase ráno
a rolety nefungují
hladová slova
s příchutí do kafe
stín mě zase svléká
do krajek
...a co tak někdy do naha?...to byl taky krásný slovní obrat "zbavená krajek"..! ;-))
16.01.2016 00:00:50 | bogen
...
slunce stín zažene,
zatáhne rolety
kdo odfoukne krajky
slunce a nebo ty ?
15.01.2016 18:33:18 | CeP