Anděl II.
Kouzlo křídel andělových
srývá láska před rozedněním,
v polibcích milenců svítá nový den,
v náručí chmýří dřímá náš sen.
Nechci víc, než nikdy nekončící krásnou chvíli,
tu mezi otevřením tvých zasněných očí,
tu chvíli těsně před rozedněním,
kdy slétáme znovu na zem.
Komentáře (0)